BMCN Familiedag 2018

Op zondag 13 mei 2018 organiseert de BMCN weer een familiedag met spelletjes voor uw hond, gedragstest, barbecue, springkussen voor de kids enz

Meer informatie

Winterwandeling 2018
Beste Bullmastiff Liefhebbers,

We willen u , liefhebber van de Bullmastiff graag uitnodigen om deel te nemen aan de BMCN Winterwandeling. Deze zal plaatsvinden op zondag 14 januari 2018 . De tocht is een leuke manier om ( weer ) in contact te komen met mede enthousiasten en hun honden . De ontvangst is vanaf 11.30 op het parkeerterrein van het Leenderbos in valkenswaard, onderaan vindt u een link met routebeschrijving.
Er zal die dag worden gezorgd voor een lekkere bak koffie of thee met iets lekkers voor bull en baas.

De winterwandeling is een gezellig evenement voor jong en oud en natuurlijk ook voor alle viervoeters. Lid of geen lid van de BMCN dat maakt niet uit. Wel willen we vragen of iedereen die wilt komen zich even via onderstaande link kan inschrijven.

Er zijn GEEN kosten verbonden aan deelname.
Inschrijven kunt u doen via onderstaand formulier of stuur even een email met uw naam en het aantal personen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..
We hopen op een grote opkomst en een daardoor een geslaagd evenement!

Met vriendelijke groet,

Roy Bonten en Ingrid Vellen ,
namens de BMCN

Klik hier voor de routebeschrijving.


Inschrijfformulier
Naam(*)
Ongeldige invoer
Aantal personen(*)
Ongeldige invoer

 

Ga naar boven