BMCN Familiedag 2018

Op zondag 13 mei 2018 organiseert de BMCN weer een familiedag met spelletjes voor uw hond, gedragstest, barbecue, springkussen voor de kids enz

Meer informatie

Lid worden van de BMCN

Bullmastiff Club Nederland is de officiële rasvereniging in Nederland voor de Bullmastiff. Aangesloten en officieel erkend bij de Raad van Beheer op Kynologisch Gebied in Nederland.

Indien u lid wilt worden van BMCN kunt u zich aanmelden door het inschrijfformulier in te vullen en op te sturen naar de Ledenadministratie.

Aspirant-lid

Namens het bestuur van de BMCN heten wij u van harte welkom als aspirant-lid.

Wat is de procedure die aan het definitieve lidmaatschap vooraf gaat?

Bijgaand treft u een inschrijfformulier aan. Wij verzoeken u dit formulier in te vullen en te retourneren naar het daarin aangegeven adres.
Zodra de door u verschuldigde contributie en entreegeld is voldaan en het inschrijfformulier door ons is ontvangen wordt uw naam in het eerstvolgende nummer van ons clubblad gepubliceerd. Het clubblad verschijnt vier maal per jaar. Na deze vermelding volgt een ballotageperiode van twee weken waarin de leden recht hebben schriftelijk bezwaar aan te tekenen tegen uw lidmaatschap. Zijn er geen bezwaren of zijn deze ongegrond dan bent u hierna lid van de vereniging.
Het verenigingsjaar loopt van 1 januari tot en met 31 december en de contributie bedraagt: € 40,00 per jaar. Na 1 juli van het lopend jaar bedraagt de contributie € 20,00. Voor uw gezinsleden bestaat de mogelijkheid om tegen een bedrag van: € 7,00 per jaar eveneens lid te worden. Zij krijgen echter geen apart clubblad toegezonden, maar krijgen wel alle overige rechten van een hoofdlid. Er wordt eenmalig € 7,00 entreekosten berekend.
Wij hopen dat u zich binnen de BMCN thuis zult voelen.

Digitaal inschrijven

Inschrijfformulier lidmaatschap

Klik op de bovenstaande link om het documenten te openen of u kunt met de rechter muisknop op de link klikken en het formulier opslaan en uitprinten.

Het ondertekend formulier kunt u naar het volgende adres sturen:
Ledenadministratie BMCN
Haverterstraat 53
6104 AN Koningsbosch

 

Ga naar boven