BMCN Familiedag 2018

Op zondag 13 mei 2018 organiseert de BMCN weer een familiedag met spelletjes voor uw hond, gedragstest, barbecue, springkussen voor de kids enz

Meer informatie

De familiedag op afgelopen 24 maart is een enorm gezellige, leuke dag geweest!

Er waren vele verschillende activiteiten in het ochtendprogramma. Zo was er een gedrag en gehoorzaamheidscursus, showtraining en een vrijblijvende keuring. Verder waren er spelletjes voor en met de hond!

Na de lunch ging het middagprogramma van start. Eerst werden de BMCN ereleden Monique Lenders en Ellen Denkers bedankt voor hun inzet en dit werd bekroond met een erelid speltje. Vervolgens startte de nakomelingenklasse waarin 2 groepen streden om een 1e plaats waarbij puur werd gekeken naar de vergelijking tussen het ouderdier en de nakomelingen. Ondanks dat de grote groep van 6 (!) nakomelingen van Vondabull Raibert Ruadh een zeer mooie prestatie wegzetten verkoos keurmeester de heer J. Hiddes toch de groep van 3 nakomelingen van The Nightshifts Burning Stuntman.

Daarna was het tijd voor de tophondparade. De reuen en teven welke de eerste 4 plaatsingen hebben behaald in de tophondcompetitie 2011 mochten een ereronde lopen. Vervolgens werd aan de 2011 tophond winnaars; The Nightshifts Burning Stuntman van Jan en Alie Slok en Librrani’s Eleanor Gone in 60 Sec. van Ingrid Vellen, de door hun verdiende prijzen en bloemen uitgereikt.

Aansluitend werd de kind-hond show gehouden. Alle 5 kinderen mochten op muziek met hun hond een grote ronde door de ring maken waarna de ereleden (in de functie van keurmeester) hen moesten beoordelen. Na een moeilijke keuze, konden zij met trots melden dat alle kinderen samen een 1e plaats hebben behaald!!

Hieronder vindt u nog een prachtige foto reportage van de BMCN Familiedag 2012.

Fotografie: Jeroen Baneman

Ga naar boven