BMCN Familiedag 2018

Op zondag 13 mei 2018 organiseert de BMCN weer een familiedag met spelletjes voor uw hond, gedragstest, barbecue, springkussen voor de kids enz

Meer informatie

Beste leden en ook beste niet-leden, de BMCN organiseert voor iedereen op 13 September 2014 een familiedag.
Helaas hebben wij de Kampioenschapsclubmatch dit jaar af moeten gelasten vanwege te weinig aanmeldingen. Waarom dan nu een familiedag? Omdat we de club echt een nieuwe start willen geven en daar hoort volgens ons ook een mooi evenement bij. Een familiedag is een dag voor iedereen en voor alle honden, waar voor iedereen leuke activiteiten zijn.
Een locatie zoeken voor een dergelijke dag is altijd lastig. Na heel lang zoeken hebben we gekozen voor:
Hondenschool Lingewaard
Bergerdensestraat 25A (nabij Rijkerswoerdse Plassen)
6681 LK Bemmel
13 september van 12-17 uur.
Op deze locatie kunnen we een buitenterrein gebruiken maar is er ook een grote schuur zodat we bij slecht weer een aantal activiteiten binnen kunnen houden. Ook mogen we op deze locatie zelf voor de catering zorgen en gebruik maken van de behendigheidstoestellen.

De familiedag moet een feest worden van ons nieuwe begin. En daar horen dan ook speciale aanbiedingen bij.
- Omdat er in juni geen aankeuring is geweest, combineren we de familiedag met een aankeuring. Deze aankeuring kost eenmalig maar 50 euro. Let op: deze aanbieding geldt voor leden en niet-leden. Als we erg veel aanmeldingen krijgen, beginnen we om 11 uur met de aankeuringen.
- Op de familiedag is er zoals eerder genoemd in deze Bullepraat de mogelijkheid om DNA onderzoek te laten doen tegen het gereduceerde tarief van 20 euro per hond.

Belangrijk: Voor de aankeuring dient u zich aan te melden via het formulier op de website van de BMCN.
Wilt u meedoen aan het DNA onderzoek, dan kunt u zich hiervoor aanmelden door een mail te sturen naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. onder vermelding van de stamboomnaam van de hond, het NHSB nummer en het chipnummer + een kopie van de stamboom. Op de familiedag dient u de originele stamboom en het registratiebewijs mee te nemen.

Overige activiteiten:
- Behendigheid met uw Bullmastiff, een op de Bullmastiff aangepast behendigheidsparcours onder
begeleiding van een instructeur.
- Workshop Teambuilding met uw Bullmastiff, spelletjes met uw hond onder leiding van een
instructeur.
- U heeft de mogelijkheid uw hond vrijblijvend te laten keuren door een keurmeester. U krijgt hier
een mooi geschreven rapport van.
- In de middag hebben we voor alle leden een gratis BBQ. Natuurlijk mogen niet-leden ook mee-eten tegen het lage tarief van 7,50 euro per persoon.
- Ook aan de kids hebben we gedacht. Er is een springkussen, er kunnen wafels versierd worden, er staat een grabbelton en bij voldoende animo is er een kind-hond show.
- Quiz: test uw hondenkennis. Een gezamenlijke quiz waarbij we uw kennis van honden in het algemeen en de Bullmastiff in het bijzonder gaan testen. Natuurlijk kunt u er leuke prijzen mee verdienen!
- Naast onze vernieuwde clubwinkel zijn er ook een paar andere leuke stands aanwezig.

U hoeft zich niet op te geven als u gewoon wilt komen kijken en meedoen aan de activiteiten.
Wilt u ook meedoen met de BBQ dan willen wij wel graag even een mailtje met daarin vermeld het aantal personen waarmee u aanwezig zult zijn, dan kunnen we hier rekening mee houden met onze inkopen. U kunt dit mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. . Heeft u of een van uw gezinsleden een dieet, geef het ons door, dan houden we ook daar rekening mee.

Natuurlijk hopen we vele leden en niet-leden samen met hun gezin en honden te mogen verwelkomen, maar deze familiedag zal definitief doorgaan en is dus niet afhankelijk van een aantal inschrijvingen.

Ga naar boven