BMCN Familiedag 2018

Op zondag 13 mei 2018 organiseert de BMCN weer een familiedag met spelletjes voor uw hond, gedragstest, barbecue, springkussen voor de kids enz

Meer informatie

BMCN-familiedag2016Beste Bullmastiff Liefhebbers,

Op 4 juni 2016 organiseert de BMCN weer een familiedag. De vorige familiedag in september 2014 die in Bemmel gehouden werd, was een groot succes. Deze keer hebben we gekozen voor een locatie die centraal in het land ligt, waar we gebruik kunnen maken van een ruimte binnen, maar waar we bij mooi weer ook alle ruimte hebben om lekker samen met de Bullen naar buiten te gaan.

Wat is er allemaal te doen?
We hebben geprobeerd een leuke dag te organiseren voor jong en oud ( 2 benen of 4 voeten ). Zo zal er onder andere een springkussen zijn voor de kinderen en hebben we 2 trainers die de hele dag allerlei workshops geven voor hond en baas, denk hierbij aan gehoorzaamheid, spelletjes, behendigheid ( op niveau Bullmastiff ), enz.
Er zal een workshop hondenspeelgoed maken zijn, een mogelijkheid om mee te doen aan een ringtraining. Daarnaast diverse stands met leuke dingen voor de viervoeters en een tombola met mooie prijzen.

Om een idee te hebben van het aantal mensen dat er komt, vragen wij u om u in te schrijven via onderstaand formulier. http://bmcn.org/evenementen/bmcn/familiedag/familiedag-2016

U komt toch ook?

Datum: 4 juni 2016
Locatie: Dogcenter Zaltbommel, Jan Stuversdreef 4, 5315 NZ Kerkwijk
Tijd: 11- 17 uur.

 

Inschrijven Familiedag 2016

Naam*
Ongeldige invoer

Aantal volwassenen*
Ongeldige invoer

Aantal kinderen*
Ongeldige invoer

Email*
Ongeldige invoer

Verzenden

BMCN-familiedag2016

Ga naar boven