BMCN Familiedag 2018

Op zondag 13 mei 2018 organiseert de BMCN weer een familiedag met spelletjes voor uw hond, gedragstest, barbecue, springkussen voor de kids enz

Meer informatie

Sinds een paar jaar organiseert de BMCN weer regelmatig een wandeling voor leden en niet-leden.
Het is een leuke manier om ( een deel van ) onze leden te ontmoeten en ook om andere Bullmastiff liefhebbers te leren kennen.
We hebben gemerkt dat de wandelingen in het midden van het land het drukst bezocht worden. Er komen mensen uit alle hoeken van het land om gezellig met ons mee te wandelen.
Vaak zien we na een wandeling de vraag ( meestal van niet-leden )voorbij komen wanneer we eens in bijvoorbeeld Zeeland gaan wandelen. De reden dat we dit niet doen, is omdat iemand die uit Groningen of Limburg komt, dan wel heel ver moet reizen en we dus een lagere opkomst zullen hebben.
Natuurlijk staan we open voor andere mooie plekken om te wandelen, dus als er iemand een goed idee heeft, laat het ons weten!

In de Soesterduinen mochten we dit keer 23 Bullmastiffs en een paar honden van een ander ras verwelkomen. Voordat we begonnen aan de wandeling, hebben we eerst nog even een groepsfoto gemaakt, wat een prachtig gezicht zoveel Bullen bij elkaar.
En toen gingen de meeste riemen los en renden en speelden alle bullen door elkaar, ongelooflijk hoe goed ze met elkaar omgaan, ook in zo’n grote groep. Wat ben je dan trots op dit mooie ras.
Lekker rennen en spelen in het zand, zorgde ervoor dat hond en soms ook baas flink wat energie kwijtraakte. Gelukkig was daar aan het einde van de wandeling een lekker warme kop koffie of thee met een heerlijk stuk Limburgse vla.
Bij het vertrek kreeg iedereen nog een goed gevuld tasje mee van Hondenspecials.nl.
Bij deze nogmaals iedereen bedankt voor de fijne middag en geniet samen met ons nog even na van de mooie foto’s.


Ga naar boven